Wednesday, 18 January 2012

new family ::


salam .. amboi lamanya scha tak update belog ..
al-maklumlah sibuk bekerja .. apa khabar korank semua ? scha harap korang semua sihat ye .. sebab kan sekarang cuaca tak menentu .. yang mana kurang sihat tu bawak-bawak lah makan ubat ye ..
ni scha nak kongsi kegembiraan scha kat korang semua .. scha dapat ahli keluarga baru .. ada 1day tu sekor kucing dari mana entah masuk rumah scha , then tak lama pastu dia 'terberanak' dalam rumah scha .. so automatically dia dah jadi keluarga scha lah kan .. comel sangat anak-anak dia .. ada 4ekor sebenarnya , tapi yang sekor lagi mungkin hayat dia tak panjang kan , dia mati .. kesian sangat .. dah lah comel .. masa nak p tanam tu , sebak rasa .. (macam ni pun boleh) .. huhuhu ..
so sekarang tinggal 3ekor je anak kucing .. sihat-sihat belaka .. tapi biasalah bila kecik-kecik ni sakit mata lah semuanya .. sampai tak boleh nak buka mata pulak tu ..
tapi alhamdulillah , semua sihat-sihat .. termasuk emaknya sekali ..

ni lah keluarga baru scha:108:
comelkan mereka .. okey lah .. ni dulu scha share kat korang ye .. chill~~
suKer?Like~~

2 comments:

  1. come2, nnti post dekor dekat hasanah...hehe! anyway cute gilerr blog!!

    ReplyDelete

~~ assalamualaikum ...
~~ trimas yew sudi singgah ...
~~ bley ar tinggalkan coomment korank kt sini ..

copyright@nukilan di atas adalah hak milik schafyza