Thursday, 19 January 2012

pabiLa jaRi sCha muLa mena!p >>

HAPPY CHINESE NEW YEAR !!:112: amboi awalnya cik scha wish ye .. haha .. tak ngape lar ..
GONG XI FA CAI untuk bangsa cina yang akan menyambut new year mereka ye ..
jangan lupa pulak " ANGPAU" untuk cik scha ye .. hahaha ..
untuk korang-korang yang bakal bercuti panjang ni , apa pelan korang ? nak ke mana ? dengan siapa ? (sibuk benor cik scha gamaknya) hahah ..
tak kisah lah destinasi korang tu dalam negara ke luar ke yang penting " PANDU CERMAT NYAWA SELAMAT " & "INGAT ORANG YANG TERSAYANG " .. tu dia cik scha dah berbicara kan ..
asalkan korang happy , enjoy holiday korang keyh ..
cik scha tak balik jenguk keluarga kat K.L sebab ikut planning housemate nak pi holiday .. tp tempat belum decides lagi .. insya-allah akan cik scha kongsikan serba sedikit holiday cik scha kat korang ye .. jangan khuatir .. (gedixx ) .. hahaha .. :119::120:
korang pun jangan lupa nak share holiday korang dengan cik scha .. mana tau nak pi jugak tempat yang korang dah pi kan ..
okey lah salam sayang dari cik scha .. jaga diri korang ..
p/s :: renung-renungkan dan selamat beramal .. :131:

suKer?Like~~

0 orang nk share dgn sayer:

Post a Comment

~~ assalamualaikum ...
~~ trimas yew sudi singgah ...
~~ bley ar tinggalkan coomment korank kt sini ..

copyright@nukilan di atas adalah hak milik schafyza